Urheiluarvat - Esittelyssämme parhaat urheilu aiheiset nettiarvat
Suomiarpa.net - Parhaat arvat Suomalaisille!

URHEILUARVAT

Esittelyssä erilaiset urheilu aiheiset arvat kuten World Cup, Gone Fishing, 100M, Darts, Bowling ja Splash Cash joka on paremminkin tunnettu Reikä Seinässä arpana.

World Cup Arpa

Tämä jalkapallo teemainen nettiarpa laittaa sinut ratkaisijan paikalle.  Tässä pelissä tehtävänäsi on voittaa Brasilia.

Aloita valitsemalla arvan hinta 0,5-20€ väliltä ja paina pelaa nappia. Tämän jälkeen sinun tehtävänäsi on saada potkaistua mahdollisimman monta palloa vastustajan maalivahdin verkkoihin. Mikäli saat tehtyä enemmän maaleja kuin brasilia, niin olet oikeutettu voittoon suuruudeltaan 0,5€-200 000 euroa, joka on täysin riippuvainen asettamasi panoksen suuruudesta. Tämä nettiarpa on suorastaan nerokas ja mikäs sen mukavampaa, kuin voittaa monikertainen maailmanmestari brasilia!

Gone Fishing Nettiarpa

Oletko innokas kalastaja? Jos vastasit kyllä, niin silloin Gone Fishing on juuri sinua varten suunniteltu nettiarpa.

Tämä kalastusaiheinen urheiluarpa antaa sinulle mahdollisuuden valita yhden kolmesta kalamiehestä ja saada todellakin kunnon kalasaalis valitessasi oikean kalastajan.

Arvan hinnan voit määrittää 0.5€ - 20€ väliltä ja pelatessasi korkeimmalla panoksella sinulla on mahdollisuus voittaa jopa 200 000 euroa riihikuivaa käteistä. Kokeile tätä kalastusaiheista arpaa ja katso kuinka onnekas kalamies sinä todellakin olet!

Splash Cash - Reikä Seinässä

Splash Cash perustuu suosittuun televisio sarjaan, joka suomessa tunnetaan nimellä reikä seinässä. Tässä arvassa idea on aivan sama kuin televisio-ohjelmassa.

Valittuasi ensin arvan hinnan 0.5€ - 10€ (20€, jos olet liittynyt VIP-jäseneksi) väliltä sinun tulee valita yksi kolmesta pelaajasta, siis se jonka uskot selviytyvän tulevasta haasteesta.

Jos valitset oikein ja pelaaja menee lävitse seinässä olevasta reiästä, niin olet voittaja. Jos valitsemasi pelaaja taas ottaa väärän asennon, niin häntä odottaa kastuminen vesialtaassa.

Valitse pelaajasi oikein ja voita jopa 200 000 euroa 20€ nettiarvalla!


3Wow

Kasinoarvat

Urheiluarvat

Fantasia-arvat

Copyright© 2012 - Suomiarpa.net | Hollanniksi: Krasloten