Miksi valita nettiarvat perinteisten arpapelien sijasta? - Suomiarpa.net netin parhaat arvat
Suomiarpa.net - Parhaat arvat Suomalaisille!

Miksi Nettiarvat?

Tämä on varmasti sellainen kysymys mihin on hyvä saada vastaus. Syitä nettiarpojen pelaamiseen on monia ja tässä muutama niistä lueteltuna:

  1. Ilmainen peliraha
  2. Parempi palautusprosentti
  3. Isommat voitot
  4. Suurempi pelivalikoima
  5. Laajempi panostusvalikoima
  6. Talletusbonukset
  7. Paremmat Pelit
  8. Reaaliaikaiset Talletukset

Ilmainen peliraha

Mikä onkaan sen parempi tapa aloittaa pelaaminen, kuin tehdä se ilmaiseksi. Lue lisää Ilmaista Rahaa osiosta.

Palautusprosentti

Palautusprosentti on todella tärkeässä osassa, sillä se on yksi todellisen reilun pelin edellytys. Nettiarpa.com sivuston palautusprosentti on 95% ja noin joka kolmas arpa voittaa.

Isommat voitot

Normaalisti olemme tottuneet näkemään 100 000€/200 000€ päävoittosummia ostaessamme kioskilta raaputusarvan. Päävoiton koko nousee sivulla uusiin korkeuksiin, sillä voit voittaa itsellesi jopa Miljoona euroa 3Wow arvasta. Muissa arvoissa päävoiton suuruus on 10€ panoksella 100 000 € ja 20€ panoksella pelatessa 200 000€.

Suurempi pelivalikoima

Kioskeilla asioidessa olet varmasti huomannut, että arpa valikoima ei ole järin suuri. sivusto tarjoaa sinulle yli 50 peliä pelattavaksesi ja raaputusarvat ovat todellakin innovatiisia/hyvin toteutettuja.

Laajempi panostusvalikoima

Kioskin arvoissa panostusvalikoimaa ei juuri ole, sillä on olemassa vain tietynhintaisia arpoja. sivustolla voit kuitenkin määritellä pelipanoksesi suuruuden 0.5€ - 20€ väliltä ja pääpalkinnon suuruus riippuu luonnollisesti panoksesi suuruudesta. Määritä panos kukkarollesi sopivaksi, aivan sen mukaan miltä sinusta itsestäsi tuntuu.

Talletusbonukset

Talletusbonukset ovat se suurin etu, mitä nettiarpa pelaaja voi itselleen saada. Normaali arvanmyynti paikat, kun eivät tarjoa bonuksia ja lähinnä varmasti huvittuneena kuuntelisivat sinua, jos sanoisit "saanko toisen arvan ilmaiseksi?". Netissä pelaaminen taas tarjoaa sinulle pääsyn käsiksi ensitalletus-/jatkotalletus bonuksiin, eli toisin sanoen ilmaiseen pelirahaan. sivusto antaa ensitallettajalleen 100% bonuksen aina 200€ asti.

Paremmat Pelit

Kioskien arvat tahtovat olla aika samanlaisia ja niitä ei monestikaan uusita tarpeeksi nopealla tahdilla. sivustolle julkaistaan 2-3 uutta peliä joka kuukausi ja näin pelaajalla on jatkuvasti jotain uutta pelattavanaan.

Reaaliaikaiset talletukset

Aivan kuten kioskilla on helppoa hoitaa maksut käteisellä, niin on myös nettiarpa sivustolle helppo siirtää rahaa. Sinun tarvitsee vain valita EUteller maksuvaihtoehto kassalta ja tämän jälkeen voitkin siirtää rahaa reaaliajassa nettiarpa pelitilillesi. EUtellerin avulla voit siirtää rahaa pelitillesi suoraan oman pankkisi tililtä, käyttäen pankkitunnuksia, turvallisesti ja reaaliajassa. Kokeile tätä vaivatonta rahansiirtotapaa jo tänään.


 

Voita 5555€ kuukaudessa - NettiArpa.com

Copyright© 2012 - Suomiarpa.net | Hollanniksi: Krasloten