Fantasia-arvat - Esittelyssämme parhaat fantasia aiheiset nettiarvat
Suomiarpa.net - Parhaat arvat Suomalaisille!

Fantasia Arvat

Esittelyssä Fantasia aiheiset nettiarvat joiden pelaaminen on todellista peliviihdettä parhaimmillaan. Oletpa sitten merirosvo etsimässä aarrearkkuaan, lampunhenki jakamassa rikkauksiaan tai yksi monista muista jännittävistä hahmoista/teemoista - olen varma, että löydät oman suosikkisi näiden lukuisien arpojen joukosta.

Golden Island Arpa

Jokainen on varmaan kuullut jossain vaiheessa elämäänsä merirosvoista ja kätketyistä aarteista.  Tämä on todellinen rikkauksien lähde, sillä sinut kuljetaan aarre saarelle jossa saat avattavaksesi aarrearkkuja.

Valitse voittosi suuruus

Voit valita arvan hinnan 0.5€ - 20€ väliltä ja valinnastasi luonnollisesti riippuu voitettavan pääpalkinnnon suuruus. Jo 0,5€ arvalla voit voittaa itsellesi 5000€, kun taas 20€ arvalla voit huomata olevasi jopa 200 000€ rikkaampi. Suuntaa kulkusi kultaiselle saarelle ja löydä rikkauksia nettiarpa aarrearkusta.

Cash Farm Arpa

Facebookin farmivillen ja yahoon vastaavan maatalousaiheisen pelin suosion myötä, on raaputusarpojen ystäville nyt tarjolla Cash Farm . Tässä arvassa sinut viedään maaseudun rauhaan ja eteesi avautuukin idyllinen maatila varustettuna kolmella ladolla.

Cash Farm arvan pelaaminen

Valittuasi arvan hinnan 0,5€ - 20€ väliltä, klikkaa pelaa nappia. Tämän jälkeen tehtävänäsi on löytää kolme samanlaista maatilan eläintä yhden ladon sisältä. Mikäli onnistut tässä tehtävässä, sinut palkitaan traktorin kyljessä ilmoitetulla palkintosummalla. Voita itsellesi jopa 200 000€ tästä maatila-aiheisesta nettiarvasta.

Genie - Lampunhenki nettiarpa

Melkein kaikkihan ovat varmasti kuulleet tarinan lampunhengestä ja sen myöntämästä kolmesta toiveesta. Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä hankaamaan taikalamppua ja muuttaa näin kerralla elämäsi suunta.

Valitse ensin panoksesi suuruus, mistä luonnollisestikin riippuu pääpalkinnon koko ja paina tämän jälkeen pelaa. Edessäsi on tämän jälkeen arpa, jossa sinulle tarjotaan kolme mahdollisuutta voittaa. Sinun ei siis tarvitse tyytyä hankaamaan vain yhtä lamppua, vaan pääset kerralla käsiksi kolmeen taikalamppuun.

Mikäli lampunhengen kuudessa kädessä on kolme samanlaista jalokiveä olet voittaja ja neljäs taikalamppu paljastaa sinulle palkintosi suuruuden. Mikäli olet valinnut 20€ arvan (VIP-jäsenten käytössä), niin voit voittaa itsellesi jopa 200 000€ riihikuivaa käteistä.

3Wow

Kasinoarvat

Urheiluarvat

Fantasia-arvat

Copyright© 2012 - Suomiarpa.net | Hollanniksi: Krasloten